یادگیری هدف گذاری در زندگی به شما کمک می کند تا از زمان خود بهترین استفاده را ببرید. جالب است بدانید تنها 3 درصد از مردم دنیا برای خود هدف خاصی دارند و برای رسیدن به آن تلاش می کنند. با خواندن و دنبال کردن این مقاله می توانید یکی از آن 3 درصد باشید!
آموزش تعیین هدف زندگی با استفاده از تئوری <Locke> تعیین هدف هوشمند برای کارکنان
چگونه یک هدف تعیین کنیم و به آن برسیم؟
تعیین اهداف راهی موثر برای ایجاد انگیزه در افراد و خودمان است. اگر اصول هدف گذاری در سیستم های مدیریت عمومی گنجانده شود، ارزش هدف گذاری به خوبی تشخیص داده می شود. در واقع تئوری هدف گذاری به طور کلی معتبرترین و مفیدترین نظریه انگیزشی در روانشناسی صنعتی و سازمانی، مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی محسوب می شود.
اکثر روسا از سمینارها و مقالات تجاری یاد گرفته اند که اهداف خود را به روشی هوشمندانه تعیین و تعریف کنند. بدیهی است که این یک فرض طبیعی است که ما می توانیم با تعیین اهداف در پنج ویژگی خاص بودن، قابل اندازه گیری، دست یافتنی بودن، مرتبط بودن و محدودیت زمانی به اهداف خود دست یابیم.آیا این روش واقعاً بهترین راه برای تعیین اهداف است؟
برای پاسخ به این سوال، به تحقیقات دکتر ادوین لوکو در مورد هدف گذاری و انگیزه در اواخر دهه 1960 نگاه می کنیم. او در مقاله خود در سال 1960 گفت که کارکنان با داشتن اهداف روشن و بازخورد مناسب برانگیخته می شوند. تئوری لاک همچنین بیان می کند که تلاش برای رسیدن به یک هدف منبع اصلی انگیزه برای دستیابی به آن هدف است که به نوبه خود منجر به بهبود عملکرد فرد می شود.
بدیهی است که این اطلاعات 40 سال پیش تغییر نکرده است. این نشان دهنده تأثیر و تأثیر این نظریه بر نتایج حرفه ای و شخصی ما است. در این مقاله به آنچه که <تئوری لوک> در مورد هدف گذاری می گوید و نحوه اعمال نظریه او در اهداف عملکرد خود می پردازیم.
نظریه لاک در مورد هدف
تئوری لاک در تعیین هدف نشان داد که بین درجه سختی و ویژگی هدف و عملکرد افراد در یک شغل و شغل معین رابطه وجود دارد. او نتیجه گرفت که اهداف مشخص و دشوار منجر به عملکرد بهتر شغلی نسبت به اهداف مهم و آسان می شود.
بهجای گفتن «تمام تلاشتان را بکنید تا بیش از ۸۰ درصد کارتان را درست انجام دهید» یا به استفاده از بهترین زمانتان به دیگران بگویید. این کارایی کمتری دارد.همچنین داشتن هدف بسیار ساده و آسان را نمی توان نیروی انگیزشی دانست.
اهداف دشوار بیشتر از اهداف ساده انگیزه ایجاد می کنند زیرا دستیابی به آنها منجر به موفقیت بیشتر می شود. سال ها بعد، دکتر لوکو مقاله خود را منتشر کرد و محقق دیگری به نام دکتر گریوی تأثیرات هدف گذاری در محل کار را مورد مطالعه قرار داد.
نتایج او دقیقاً نتایج تحقیقات دکتر لوکو را تأیید کرد و رابطه بین هدف گذاری و عملکرد محل کار را مشخص کرد. در کتابی که دکتر لوکو و دکتر گریوی مشترکاً تالیف کردند، بر لزوم تعیین اهداف دشوار و مشخص تأکید کردند و سه ویژگی دیگر از هدف گذاری موفق را ارائه کردند.
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0